Etiquetes

dimecres, 19 de juny del 2019

EL REI POLANCO!!

El dimecres, 19 de juny ens han visitat el Sr. Manel i la Sra Pepita, són els avis d'en Martí,  de la classe dels castellers, i d'en Ferran,  de la classe dels gegants. Ha estat una sorpresa que hem volgut fer les mestres als nostres nens i nenes per ser una pinya i una colla genial!
Els avis Manel i Pepita ens han vingut a explicar com van construir un gegant i quin va ser el seu origen. Ha estat molt interessant escoltar tot el procès, perquè ho han explicat amb molta il.lusió i de forma molt entenedora. Hem tingut la sort que a més a més,  l'han muntat i l'han vestit davant nostre.
L'avi Manel i la iaia Pepita ens han demanat que li posessim un nom i per majoria ha sortit que el gegant és dirà REI POLANCO. 
Per acabar,  com a bona colla castellera i gegantera, hem pogut passejar el gegant de l'escola: El llapis i el REI POLANCO. Tots hem pogut participar passejant un dels gegants. 
L'avi Manel i la iaia Pepita ens han donat una bona sorpresa: Ens han regalat el REI POLANCO!! Estem molt agraïts perquè gràcies a ells,  tota l'escola podrà gaudir del nou company del Llapis, el gegantet: REI POLANCO! 
D'aquesta bona notícia han informat a la reunió de delegats en MartÍ i en Ferran. 
Ha estat un matí molt maco compartint la saviesa dels avis!

 fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada