Etiquetes

dimarts, 10 d’abril del 2018

HORT: SEGON TRIMESTRE


TERCERA SESSIÓ
Hola, som el Jordi i l’Eric, del grup de les marietes.
L’última sessió amb l’Olga vam tastar els enciams! I hem de dir que estan boníssims!
Vam poder provar-los a la classe mentre que la mestra ens explicava les diferents varietats dels enciams. D’aquesta manera vam poder veure els diferents tipus i ens va agradar molt menjar-los!

Hola, som la Naia i l’Ainet, del grup dels cucs.
L’últim dia amb la Maribel vam plantar  faves. Per fer-ho, primer de tot, vam fer  cavallons.  Desprès  vam  fer  forats. Seguidament vam  ficar  les  faves    i  per  últim  les  vam  tapar.
Ens ho vam passar d’allò més bé!!

Hola, som el Xavier i la Paula del grup de les paneroles.
Amb l’Eloi, la darrera sessió, vam crear codis QR pels diferents tipus d’enciam que hem plantat a l’hort de l’escola amb la Maribel. Després vam fixar aquests codis a l’hort per tal de poder veure els diferents tipus d’informació dels enciams que tenim plantats.
Per acabar vam jugar a la tablet a una aplicació que havíem de plantar enciams.
Ens va agradar molt!
QUARTA SESSIÓ 

Hola, som el Pol i l’Èlia del grup de les marietes.
L’últim dia amb l’Olga vam fer una fitxa on treballàvem els enciams. Vam veure els diferents tipus, textures i imatges. La mestra ens va posar a la pissarra digital les diferents fotografies que sortien a les fitxes (parts, etc).
Ens va agradar molt la classe!


Hola! Som el Pau i la Graciela del grup dels cucs.
El darrer dia amb la Maribel vam plantar faves. També, aprofitant que teníem els codis QR, els vam posar a l’hort. Els vam fixar en el seu lloc corresponent.
Ara tota aquella persona que vulgui pot obtenir informació dels diferents tipus d’enciams i verdures que hem plantat a l’hort.
Ens ho vam passar súper bé!

Hola! Som l’Arlet i  el Dario del grup de les paneroles.
L’últim dia am l’Eloi vam aprendre vocabulari amb el joc de l’avi Juan. Ens va explicar com accedir-hi i poder jugar fora de l’aula. Aquest joc es troba a la pàgina de “JClick” i en la franja del cercador hem de ficar la paraula: “hort”.
És divertit ajudar a l’avi Juan!

 
  
  
CINQUENA SESSIÓ
Hola, som el Martí i el Xavi del grup de les marietes
L’última sessió amb l’Olga vam fer unes fitxes per repassar el vocabulari. Vam veure de nou la forca, la regadora, la pala, etc. Pensem que les eines són molt divertides i ens agraden molt ja que podem observar que són molt útils per a fer servir a l’hort.

Hola! Som la Carla i el Guillem del grup dels cucs.
L’últim dia amb la Maribel vam anar a l’hort i vam plantar raves! Ens vam tornar a posar el mono de pagès i això ens agrada molt! Aprofitant que hi érem allà vam observar el creixement de tot allò que estem plantant. És al·lucinant!


Hola som el Victor i la Martina del grup de les paneroles.
L’últim dia amb l’Eloi vam fer ús de l’aplicació “white board” a la tablet per dibuixar les imatges que ens ficava a la pissarra digital. D’aquesta manera vam poder relacionar les paraules que tenen a veure amb l’hort i la seva imatge corresponent. Finalment, també vam poder jugar a endevinar el què el company dibuixava.
Ens ho vam passar molt bé!SISENA SESSIÓ
Hola, som el Jan i la Martina del grup de les marietes.
L’últim dia, amb l’Olga, vam pintar dibuixos relacionats amb l’hort. Ens vam centrar en dibuixar verdures i plantes que sortien de sota terra!
Tot seguit, vam fer un mural de les parts que ens mengem de la planta.
Va ser molt divertit!


Hola! Som el Ferran i el Pol, del grup dels cucs.
L’últim dia amb la Maribel vam anar a l’hort i vam observar el compostador. També vam
 tocar la terra del recipient i vam poder tocar els cucs!.
Ens ho vam passar molt bé!


Hola, som l’Arnau i la Bruna, del grup de les paneroles.
L’últim dia amb l’ Eloi vam jugar a un joc que es troba al “Jclick” d’Internet, on vam poder observar les eines de l’hort. Totes les eines que sortien a la pissarra digital les dibuixàvem a la tablet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada