Etiquetes

dissabte, 6 de gener del 2018

HORT: PRIMER TRIMESTRE

Hola a tots i a totes!

Des d'aquest espai els alumnes de primer explicaran com es troben realitzant les diferents tasques que es duen a terme cada dimarts a primera hora a l'assignatura de l'hort!

Ens explicaran què fan i com es senten a cada sessió. D'aquesta manera tindran l'oportunitat d'iniciar l'aventura de les noves tecnologies i aprendre a fer ús d'aquestes de manera acadèmica.

Aquesta oportunitat fa que cada un dels membres dels tres grups: els cucs, les marietes i les paneroles, puguin fer servir l'ordinador per crear noves entrades al blog de l'escola!

Així doncs...iniciem l'aventura!!PRIMERA SESSIÓ

Hola, som el David i la Noa, del grup de les marietes.
La setmana anterior, a la classe de l’Olga, vam veure unes fotografies de diferent horts. Les vam comentar i tot seguit vam fer un dibuix del que pensàvem que era el nostre hort. També vam poder dibuixar les diferents fruites i verdures, patates, pastanagues, albergínies, tomàquets, cebes, pèsols, etc...que es planten en un hort.
En aquest espai ens ho vam passar molt bé i vam fer uns dibuixos molt xulos!

Hola! Som Abel i Álex, del grup dels cucs.
A la sessió anterior, amb la Maribel, vam remenar  la  terra del compostador i de l’hort. En el compostador de l’escola vam poder veure cucs  i  paneroles. Aprofitant que estàvem a l’hort vam  treure males herbes.
Ens vam sentir alegres i una mica pagesos.

Hola som el Dani i l’Estel,  del grup de les paneroles.
A la sessió anterior amb l’Eloi vam parlar del compostador. Vam veure un capítol de la Pepa Pig que parlava del compostatge. També vam poder jugar a un joc que havíem de triar quines coses podíem tirar al compostador i quines no. Vam aprendre que dins del compostador hi vivien cucs que feien el compost! I per acabar vam poder veure que les closques d’ou si es poden tirar al compostador, per exemple...

Ens ho vam passar molt be!!!

SEGONA SESSIÓ

Bon dia, som el Biel i el Nico del grup de les Marietes!
L’últim dia amb l’Olga vam acabar de dibuixar l’hort. 
També vam conèixer les fruites i les verdures que podem plantar a l’hort! 
Vam poder tocar les eines que podem fer servir i això ens va agradar molt!

Hola! Som la Mar i el Xavi del grup dels cucs.
Amb la Maribel, a la segona sessió, vam excavar la terra de l’hort de l’escola. 
També vam remenar la terra del compostador per tal que els cucs puguin respirar i treballar bé el compostatge!
Va ser molt divertit!!!

Bon dia!! Som el Ferran i l’Emma del grup de les paneroles!
Amb l’Eloi a l’última sessió vam iniciar el blog. En aquest blog expliquem el que fem cada dia a l’assignatura de l’hort.
També vam jugar al joc “Garden Kids” a la tablet i amb l’ajuda del vocabulari que estava a la pissarra digital vam aprendre paraules noves sobre l’hort.
Ens ho vam passar molt bé!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada