Etiquetes

dijous, 21 de desembre del 2017

EL NADAL DELS GEGANTS I ELS CASTELLERS

Aquí trobareu un petit recull de les activitats relacionades amb el Nadal que hem estat fent aquests dies els gegants i els castellers.  

* Les Llúcies: els alumnes d'educació infantil ens van cantar la cançó al pati de l'escola i després ho vam fer tots junts.   
* Els patges: Com que vam rebre la visita dels ajudants del patge Martí, els hi vam poder entregar la nostra CARTA! Els patges es deien MAR-TI-I-NET
            
                             Patges i Llúcies

 * Desitjos: Com ja sabeu aquests dies hem estat llegint tots els desitjos que els nens i nenes de la classe havien preparat a casa seva. Tots i cadascun d'ells eren molt macos i esperem que es facin realitat!! 

                               Desitjos

* Quinto: Les dues classes de primer ens hem ajuntat per jugar al Quinto! Que divertit ha estat!! Hem picat moltes vegades! 

                                 
                                 Quinto

* Nadales: Trobareu també un petit recull de fotografies de l'amfiteatre on vam cantar tota l'escola les nadales. Que bé que ho van fer TOTS!!! 

                                  Nadales

* Poema de Nadal i Villancico: Finalment us deixem també el nostre vers de Nadal i el villancico que hem estat cantant aquests dies. 

                          Poema + Villancico
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada